• Aanbieder: Louwman Exclusive
  •  Bouwjaar: 2018
  •  Kilometerstand: 12.000

Deze McLaren is samengesteld door de bekende kunstenaar Joseph Klibansky. De 720S is geleverd in white paint van McLaren. Het extrieur is gepersonaliseerd doormiddel van hoog glans zwarte elementen, zoals de voor-en achterbumpers, de side skirts, de 19&20’’ velgen, de spiegelkappen en het rear deck. Als finishing touch zijn de details uitgevoerd in ‘Neon Yellow’, waaronder de Logo’s van McLaren, de remklauwen en de pinstripe in de diffuser.

Van binnen is de auto ontworpen door McLaren Designers, wat heeft geresulteerd in een chique alcantara interieur, afgemaakt met carbon elementen.

De bekende 4.0 V8 produceert 720 pk en zorgt in combinatie met de uitgekiende aerodynamica voor uitzinnige prestaties. Uiteraard hoeft u niet altijd hard te rijden met de McLaren. De bi-xenon koplampen, het navigatiesysteem, achteruitrijcamera en –sensoren en liftsysteem maken de auto ook in de stad zeer handelbaar. Of u nu boodschappen moet doen of naar het circuit wilt, u heeft geen excuus meer nodig om de McLaren mee te nemen.

De koper van deze McLaren ontvangt een gesigneerd kunstwerk van, kunstenaar en voormalig eigenaar van deze 720S, Joseph Klibansky.