Aankondiging Grand Night

Op vrijdagavond 22 april biedt Capital Cars & Classics de kans voor een selectief gezelschap voorafgaand aan de beursdagen als eerste het exclusieve aanbod te aanschouwen. Deze avond belooft er eentje te worden om nooit meer te vergeten! Nadat alle oldtimers en hun moderne equivalenten perfect staan opgesteld luid je het weekend in met gelijkgestemden met het autohart op de juiste plaats tijdens een ongedwongen borrel in de perfecte industriële ambiance van de Kromhouthal.

Grand Night foto

Aansluitend worden de gasten in een smaakvol decor tussen de klassieke auto’s getrakteerd op de culinaire gerechten van topchef Ron Blaauw in vier gangen met zijn Gastrobar On Tour. Hij heeft vele onderscheidingen gekregen waardoor zijn kookkunsten deel uitmaken van de internationale en Nederlandse gastronomie top. Maitre Frederic zal deze avond tot een totaalbeleving maken waarbij mooie wijnen uiteraard niet zullen ontbreken.

Deze onvergetelijke avond wordt aangeboden voor € 250,00 inclusief een ticket voor entree in het weekend. Er zijn slechts 150 stoelen beschikbaar, geïnteresseerd? Neem contact met ons op via info@cc-c.nl.