Barcode Car Challenge for Life

Wij worden in onze omgeving helaas allemaal wel een keer met kanker geconfronteerd. De gevolgen daarvan zijn gelukkig steeds beter te behandelen. Ons land is daarin toonaangevend en een van de meest hoopvolle ontwikkelingen is het DNA kankeronderzoek door het Amsterdamse Center for Personalized Cancer Treatment (CPCT), waarin alle belangrijke ziekenhuizen samenwerken.
Dit CPCT wordt financieel ondersteund door de Stichting Barcode for Life, die hierdoor erg veel goeds voor onze toekomst doet. De Stichting organiseert diverse activiteiten om geld voor het CPCT bijeen te brengen. Eén daarvan is de Barcode Car Challenge for Life, een toerrit van een dag met klassieke en andere spectaculaire auto’s, die in de voorgaande twee edities al ruim een ton voor het kankeronderzoek opbracht!
De komende Car Challenge for Life, op vrijdag 20 mei, wordt stevig ondersteund door het prachtige Octane magazine en door lifestyle website ClassyLife.nl. Zij zijn beide aanwezig op de beurs om deelnemers te trekken voor dit bijzondere evenement om zo opnieuw een serieus bedrag bijeen te krijgen voor het DNA-onderzoek. Uiteraard informeren zij, echte ‘petrolheads’, je graag ook over wat zij allemaal doen en bieden. Mooie bedrijven en een mooi doel!
Maarten_OosterbaanIMG_5581