Car Cave is coming!

Dat het Belgische Car Cave door echte petrolheads wordt gerund is duidelijk wanneer je een bezoek aan hun grote showroom brengt net over de grens in Hasselt. Voordat je daar aan de koffie zit zijn het de schitterende verhalen over de auto’s die je daar in grote diversiteit aantreft die stuk voor stuk de moeite waard zijn en je doen vergeten dat je zin in koffie had.

Niet alleen begeleidt men graag de aankoop van je droomauto, ze kopen ook je klassieker in, doen consignatie-opdrachten en je kan tevens bij hen terecht voor stalling en restauratie.

Wat ons vooral opvalt is de manier waarop men zich presenteert, of het nu hun website, nieuwsbrief, fotografie of de beurstand is, alles ademt perfectie. Het bedrijf staat qua marketing met beide benen in 2017 en zet volop in op social media, dat werpt zichtbaar zijn vruchten af.

car-cave-06 car-cave-05 car-cave-04 car-cave-03 car-cave-02 car-cave-01

Wat we voor auto’s aantroffen? Wat denk je van een Mercedes-Benz SL Pagode, BMW 2002 Baur, Porsche 911 G voor trackdays, Austin-Healey 3000 Mk2, Ferrari 400 GT en een onweerstaanbare BMW 2000 Tii.

Dat we op 18 en 19 maart aanstaande een zeer interessante variatie klassiekers op de beursvloer bij Car Cave kunnen verwachten is gegarandeerd!