Classicus Private Insurance wordt hoofdsponsor CC&C 2017

We zijn trots om Classicus Private Insurance aan te kondigen als hoofdsponsor van Capital Cars & Classics 2017. De samenwerking vloeit voort uit het feit dat we beide dezelfde doelgroep bedienen, namelijk particulieren die in het bezit zijn klassieke auto’s en/of moderne supercars. Maar ook voor professionele aanbieders van dergelijke raspaardjes biedt de in Amsterdam gevestigde specialist verzekeringsoplossingen. Daarnaast ligt de focus op het afdekken van risico’s die gepaard gaan met het bezit van een kunstverzameling of juwelencollectie.

“Onze verzekerden ontvangen naast uitstekende service, kwalitatief hoogwaardige verzekeringsproducten die hun investeringen goed beschermen, tegen eerlijke tarieven”, aldus Classicus Private Insurance.

Daarbij kan men kiezen uit een brede waaier van verzekeringsproducten en -diensten van ‘s werelds meest vooraanstaande verzekeraars, zoals Chubb Insurance Company, Lloyd’s of London, Hiscox, Axa-Art en AIG.

classicus-banner

Als hoofdsponsor zal Classicus Private Insurance niet alleen hun naam verbinden aan dé klassiekerbeurs van Nederland maar ook aanwezig zijn met een stand op de beursvloer. Ook zal men de petrolheads uit hun klantenbestend uitnodigen om een kijkje te nemen op Capital Cars & Classics op 18 en 19 maart aanstaande.