De Engelse sportauto’s van Lex Classics

Lex Classics was één van de eerste bedrijven die enthousiast werd van deelname aan Capital Cars & Classics op 23 en 24 april aanstaande. Met Lex van Lammeren aan het roer is het bedrijf sinds 1998 gevestigd in Waalwijk en heeft men zich in de loop van de jaren gespecialiseerd in verkoop, restauratie, reparatie en onderhoud van klassieke auto’s.

Lex Classics 01

Daarbij is er een voorliefde voor Engelse sportauto’s uit de stal van Austin Healey, Aston Martin, Jaguar, MG, Morgan, TVR en Triumph. In deze merken ligt er een schat aan ervaring bij Lex en zijn team. Echter wanneer we de collectie bekijken treffen we ook andere merken aan en is er één gemene deler; het hoge kwaliteitsniveau. Het motto is dan ook “uw liefde is ons vak”, en zo is het maar net…

Lex Classics 05 Lex Classics 03

Lex Classics 02 Lex Classics 04

Welke auto’s we precies mogen verwachten op de beursvloer is nog even een verrassing, we hopen natuurlijk éé van onze persoonlijke favorieten aan te treffen zoals de Alfa Romeo Giulia SS, Austin Healey 3000 Mk1 Rally, Jaguar E-Type S1 3.8 Coupé en de Jaguar XK120 SE OTS.