thecoolcars.nl voor het coolste aanbod en consignatie

Bij thecoolcars.nl draait het om het kopen en verkopen van oldtimers en youngtimers. Gestart als een blog is het online platform sinds 2014 uitgegroeid tot een verzamelplek voor advertenties van het coolste aanbod uit Europa. Sinds kort is daar een nieuwe dienst aan toegevoegd, namelijk het uitvoeren van consignatie opdrachten voor particulieren en (restauratie)bedrijven. De focus ligt daarbij zowel op youngtimers als oldtimers.

Porsche-911S-2.7-Targa-05 IMG_1349

Mercedes-220-SE-Cabriolet-Ponton-03 IMG_2060

Die laatste stap was een logische aangezien het platform inmiddels zo’n 30.000 unieke bezoekers heeft per maand en daarmee een flink bereik heeft bij het koperspubliek. De betekenis van consignatie is hierbij flink afgestoft en nieuw leven ingeblazen met een effectieve online strategie. Er komt geen showroom aan te pas en men streeft naar maximale online exposure door professionele fotografie, internationaal bereik en volledig informatievoorziening aan de voorzijde zodat iedere klant ter wereld theoretisch op afstand de auto zou kunnen kopen. Althans emotioneel dan, uiteraard komt er nog een inspectie en proefrit aan te pas voordat de voorwaarden worden besproken.

Porsche-356-Speedster-06-e1480535015368 IMG_2140

Op 18 en 19 maart is thecoolcars.nl aanwezig met een auto uit hun klantenbestand. Loop gerust langs hun stand als je verkoopplannen met je oldtimer of youngtimer hebt.