CC&C verwelkomt Gassan Diamonds

Horloges, auto’s en de autosport zijn al sinds jaar en dag met elkaar verbonden, zoals aangekondigd presenteren zich op de beursvloer naast het aanbod klassieke auto’s en hun moderne equivalenten tevens een aantal standhouders met aanverwante lifestyle artikelen. We zijn dan ook trots Gassan Diamonds te mogen verwelkomen op Capital Cars & Classics! Het familiebedrijf heeft zijn wortels in Amsterdam en is gevestigd in een indrukwekkend gerestaureerde oorspronkelijk door stoom aangedreven diamantslijperij binnen de grachten. Jaarlijks krijgen meer dan 400.000 bezoekers een rondleiding door het gebouw waar een collectie gepresenteerd waar de liefhebbers van juwelen, diamanten en horloges hun hart op kunnen halen.

Oyster Perpetual Cosmograph Daytona

Oyster Perpetual Cosmograph Daytona

Maar er zijn meer bijzonderheden die de aandacht trekken. Wist je bijvoorbeeld al dat Gassan Diamonds is verklaard tot het Beste Familiebedrijf van Nederland door de Stichting Familie Onderneming in samenwerking met KPMG in 2013? Of dat men over een Rolex en Jaeger-LeCoultre Boutique beschikt in Amsterdam? Of dat het bedrijf ook op het internationale wereldtoneel actief is?

Op 23 en 24 april aanstaande zal men een fraaie collectie tonen op de beursvloer, speciaal voor de liefhebbers van klassieke auto’s. Bovendien zal de goudsmid van Gassan ook aanwezig zijn die de juwelen van de bezoekers weer als nieuw laat schitteren. Een stand om niet te missen dus.