Oldtimer, youngtimer en supercar parking only!

Omdat het seizoen weer volop is begonnen en de meeste oldtimers weer uit hun winterslaap ontwaakt zijn verwachten wij veel bezoekers die met hun trots de beurs willen bezoeken. Een bezoek aan Capital Cars & Classics moet echt een beleving zijn, dat begint al met het vervoer.

Speciaal voor oldtimers, youngtimers en supercars hebben wij parkeerplaatsen gereserveerd op het terrein van de Kromhouthal. Dat zal niet alleen een mooi schouwspel opleveren maar is ook wel zo makkelijk voor de bestuurders. De ruimte is wel beperkt dus het kan zijn dat er uitgeweken moet worden naar andere terreinen. Dus is je auto ouder dan 15 jaar of beschikt deze over meer dan 300pk? Dan zullen de parkeerwachters je op het terrein toelaten zolang er ruimte is.

Parkeren

Ben je niet in de gelukkige omstandigheid om op het terrein van de Kromhouthal te parkeren? Geen probleem, er zijn meerdere terreinen gereserveerd voor het parkeren van bezoekers. Het verst gelegen terrein is op 7 minuten loopafstand van Capital Cars & Classics. Word je liever gebracht en gehaald? Ook daar is aan gedacht, Lexus zal je kosteloos van en naar de beurs brengen.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Capital Cars & Classics ? Oldtimer, youngtimer en supercar parking only! Parkeerplaats voor bijzindere auto's Quote: […]

Reacties zijn gesloten.