Smiths Veglia, interessante toevoeging CC&C

Wederom kunnen we weer een interessante toevoeging aankondigen voor Capital Cars & Classics op 10 en 11 maart aanstaande, Smiths Veglia uit Zeist!

Schermafbeelding 2018-01-19 om 14.45.09

Het verhaal van Robert Fluttert, eigenaar van Smiths Veglia, kent veel overeenkomsten met de andere standhouders op Capital Cars & Classics. Namelijk dat deze onderneming geboren is uit passie. Voordat Smiths Veglia werd gestart hield Fluttert zich al meer dan 25 jaar bezig met klassieke auto’s, veelal als dagelijks vervoermiddel maar ook meer sportief in rally’s als de Tulpenrally of de Mille Miglia. In 2002 besloot hij als directeur/eigenaar van een ingenieursbureau zijn hart te volgen en zich volledig te richten op het aankopen, aanbieden en verkopen van bijzondere klassiekers van Engelse, Italiaanse of Duitse komaf. De rode draad in de aantrekkelijke collectie is kwaliteit, originaliteit, en een goede historie. Smiths Veglia ziet zichzelf daarbij meer als een adviseur of commissionair.

Schermafbeelding 2018-01-19 om 14.44.16

Schermafbeelding 2018-01-19 om 14.43.14 Schermafbeelding 2018-01-19 om 14.45.54

Wat we weleens vergeten bij het aanschouwen, kopen en rijden van al die schitterende klassiekers is dat er weleens flinke verschillen kunnen zitten tussen de verwachtingen bij de aankoop en hetgeen wat daadwerkelijk geleverd wordt. Niet verwonderlijk aangezien het gaat om auto’s die veelal op leeftijd zijn en het nodige hebben meegemaakt. Daar ligt dan ook de persoonlijke uitdaging van Fluttert, het inbrengen van zijn expertise bij de verkoop en aankoop zodat enkel het genieten resteert.

Kom ook genieten op 10 en 11 maart aanstaande op de stand van Smith Veglia en bestel alvast kaarten op deze website.