Bcause nieuwe partner van Capital Cars & Classics!

Op 7 en 8 maart 2020 is het alweer zover, de lustrumeditie van het autofeest van het jaar, Capital Cars & Classics in Amsterdam!

Uiteraard waren wij en de CC&C vrienden geschokt door het zeer plotseling overlijden van mede-oprichter Rob Hoogvliet. Door deze trieste realiteit ontstond er onverwacht de behoefte aan een kwalitatief hoogwaardige mede-organisator.

We zijn dan ook blij aan te mogen kondigen dat Bcause rally’s & events, een zeer ervaren partij in het organiseren van events en rally’s in binnen-en buitenland, de nieuwe partner is van CC&C. Hun ervaring past perfect in het streven naar een kwalitatief hoogstaand en uniek event, zowel op de beursvloer als bij de Amsterdam Rally.

Wat mag je de komende tijd van ons verwachten?

In oktober zullen alle communicatiekanalen weer up-to-date zijn met nieuwe campagnebeelden. Ondertussen wordt er achter de schermen druk gewerkt aan een spectaculair thema waardoor de 5e editie er eentje wordt om nooit meer te vergeten. Eind oktober zullen tevens de eerste tickets beschikbaar komen in de voorverkoop.

Heb je nu al vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Robert Haagsma (CC&C) en Frank ten Bokum (Bcause Rally’s & Events)