CC&C verwelkomt Louwman Museum

We zijn verheugd het Louwman Museum aan te kondigen op de beursvloer op 10 en 11 maart aanstaande in Amsterdam.

De familie Louwman heeft in twee generaties ‘s werelds oudste privécollectie automobielen bij elkaar weten te brengen in het Haagse museum. De eerste stappen voor de collectie werden reeds in 1934 gezet en nog altijd worden er auto’s toegevoegd. Inmiddels bestaat de collectie uit meer dan 250 klassieke auto’s.

louwman-museum-alfa-romeo

Kenners beschouwen de Louwman collectie als één van de mooiste ter wereld, maar we kunnen ons ook voorstellen dat het museum niet alleen de harten van autoliefhebbers sneller laat kloppen. Ook de architectuur en de ambiance van het museum maakt een bezoek meer dan de moeite waard.

In tegenstelling tot het overige aanbod op de beursvloer van Capital Cars & Classics op 18 en 19 maart 2017 zullen de pronkstukken van het Louwman Museum niet te koop zijn. Hun komst staat echter wel garant voor automobiel spektakel!

louwman-museum-mercedes-benz-ssk-1929

great-hall louwman-museum-front-side

Op het moment van schrijven is nog niet bekend welke auto’s Louwman zal tonen op de beursvloer van Capital Cars & Classics op 10 en 11 maart aanstaande. Binnenkort zullen we de keuze uiteraard bekend maken op deze website.