De Morgan Roadster 3.7 V6 van Louwman Exclusive

Louwman Exclusive is een trouwe partner van Capital Cars & Classics en weet ieder jaar de echte petrolheads weer te verrassen met een mooie mix van Morgan, Mcaren, Maserati en diverse klassiekers. En wat dat eerste merk betreft, het lijkt een ware trend te worden; auto’s met de looks van een klassieker, echter met moderne techniek. Morgan bouwt deze auto’s geheel nieuw naar klantwens, het zit echter in dezelfde hoek als de zogenaamde restomods als de Porsche Singer, Von Schmidt en de reproducties die Jaguar onlangs lanceerde van de E-Type Lightweight.

Morgan Sport v6-1158

Na deze zomer in een Morgan gestuurd te hebben zijn wij ook verkocht, wat een plezier kan je in deze auto hebben! Bovendien kan je je Morgan van een uiterlijk voorzien wat in de verste verte niet meer doet denken aan het belegen image wat het merk nog weleens met zich meedraagt. Nee echt, het is gewoon een hele stoere auto waar de gemiddelde hipster nog een glimlach van krijgt.

Morgan Sport v6-1183

Morgan Sport v6-1169 Morgan Sport v6-1172

Zo troffen wij deze Morgan Roadster 3.7 V6 aan in de showroom van Louwman Exclusive. Onder de kap ligt een 225pk sterke zescilinder die in staat is de roadster naar 225 km/u door te laten denderen. Van 0 naar 100? Dat rond deze Brit af in 6 seconden! Serieuze prestaties, en vergeet niet dat de beleving van deze snelheden veel meer is dan in een “moderne” sportauto. Je merkt, wij zijn verliefd op deze Morgan met zijn stoere uitstraling en briljante kleurencombinatie. Wij zouden zeggen, loop eens binnen bij de stand van Louwman Exclusive, of nog beter; als je in de markt bent voor een sportauto, vraag eens of je een rondje mag sturen. De kans dat je besmet raakt met het Morgan virus is geheel op eigen risico!