Modern Classics Automotive, welkome aanvulling op CC&C

Dit is er weer eentje, nadat Pascal zich decennia met volle overgave had beziggehouden met het bezitten, verzamelen van en rijden met Italiaanse raspaardjes, werd het tijd om de passie om te zetten in een bedrijf. Dat werd Modern Classics Automotive! Kijk, en daar houden we van bij Capital Cars & Classics, mensen die hun ziel en zaligheid stoppen in hun onderneming. Dat is niet alleen leuk voor de ondernemer zelf maar ook voor de klanten, een welkome aanvulling op de beursvloer op 10 en 11 maart aanstaande dus.

Ferrari-456-gta-1

Volgens eigen zeggen is het concept eenvoudig van het bedrijf uit het Nederlandse Groesbeek, namelijk; “we verkopen alleen auto’s waar we van houden”. De focus ligt op moderne en klassieke Italiaanse auto’s uit de jaren ’80 en ’90 waarbij er in korte tijd een sterke reputatie is opgebouwd als het gaat om de Lancia Delta Integrale, de lieveling van vele veertigers. De uitdaging van Pascal zit in het waarmaken van de automobiele dromen die we vroeger als poster op de muur hadden hangen.

Alle auto’s in het bestand zijn in eigendom en niet in consignatie, waarom is dat belangrijk? Nou dat is heel eenvoudig, Modern Classics Automotive investeert enkel in auto’s waar ze in geloven en daarmee is de kwaliteit gewaarborgd. Niet onbelangrijk bij dit soort exotische auto’s.

MCA 01

Wat we van hen mogen verwachten in Amsterdam is nog niet helemaal zeker, de kans is echter wel groot dat er een Lancia Delta HF Integrale bij zit. Wie houdt daar nou niet van!?