De E-Types van Classic Restoration Services

Traditiegetrouw zijn de Jaguar E-Types van Classic Restoration Services ware publiekstrekkers op de beursvloer bij Capital Cars & Classics. Niet verwonderlijk aangezien dit model, dat geproduceerd is in drie generaties tussen 1961 en 1974, door velen wordt gezien als één van de mooiste modellen uit de autogeschiedenis.

OVER CLASSIC RESTORATION SERVICES

Voor Classic Restoration Services is deelname aan CC&C nagenoeg een thuiswedstrijd aangezien het gevestigd is in Vreeland, net tegen Het Gooi aan. Het bedrijf heeft onder leiding van Srdjan Jovovic gedurende ruim 23 jaar ervaring in het restaureren en prepareren van klassieke auto’s met een duidelijk voorliefde voor de Engelse merken Jaguar, Aston Martin, Rolls Royce en Bentley.

IMG_7433 IMG_7437

IMG_7442 IMG_7432

Een bezoek aan de werkplaats maakt echter wel duidelijk dat het vooral de legendarische E-Type is waar het bedrijf gespecialiseerd in is. Met een team van acht werknemers werkt men inmiddels voor meer dan 300 klanten over de hele wereld en heeft het bedrijf een stevige reputatie opgebouwd als het gaat om de sexy E-Type. Eén van hun laatste wapenfeiten is een geheel nieuw opgebouwde Semi-Lightweight conform de originele specificaties, deze auto heeft inmiddels een gelukkige nieuwe eigenaar gevonden en betreft het zilvergrijze exemplaar of de foto’s.

Save the date op 10 en 11 maart aanstaande en bestel alvast tickets op deze website!