Grand Night, een onvergetelijke avond voor petrolheads bij Capital Cars & Classics

Eens per jaar is de Kromhouthal in Amsterdam-Noord “the place to be”. Daar heb je tijdens Capital Cars & Classics als eerste de kans het exclusieve aanbod van klassiekers en moderne supercars te aanschouwen. Deze avond is er eentje om nooit meer te vergeten! Nadat alle oldtimers en hun moderne equivalenten perfect staan opgesteld luid je het weekend in tijdens een ongedwongen borrel in de perfecte industriële ambiance van de Kromhouthal.

20170317_CapitalCarsClassics_025-5463

Aansluitend worden de gasten in een smaakvol decor tussen de klassieke auto’s getrakteerd op de culinaire gerechten van topchef Ron Blaauw in vier gangen met zijn Gastrobar On Tour. Hij heeft vele onderscheidingen gekregen waardoor zijn kookkunsten deel uitmaken van de internationale en Nederlandse gastronomie top. Maitre Frederic zal deze avond tot een totaalbeleving maken waarbij mooie wijnen uiteraard niet zullen ontbreken.

Daarbij zal het volgende 4-gangen menu worden geserveerd aan een lange sfeervolle tafel tussen de auto’s:

  • Licht gemarineerde zalm, graved laxe, komkommer, dille en karnemelk
  • Lijngevangen Heilbot met tarte tatin van Brussels lof en kerriefoam
  • Kalfshaas Wellington met duxelle van bospaddenstoelen, krachtige kalfsfond met mosterd en dragon
  • Pinda Crunch en gezouten karamel en melkchocolade

Ron-Blaauw

Deze onvergetelijke avond wordt aangeboden voor € 250,00 inclusief een ticket voor entree (t.w.v. 19,95 Euro) in het weekend. Er zijn slechts 150 stoelen beschikbaar. Meer informatie of reserveren? Bel 06-24 113 793 of mail naar info@cc-c.nl.