Louwman Exclusive siert wederom de beursvloer bij CC&C

You’re invited is de slogan van Louwman Exclusive en we zijn dan ook blij dat directeur Arjen van Beek en zijn team wederom op onze uitnodiging zijn ingegaan. Daarmee lijkt de dealer van exclusieve merken een vast onderdeel te worden op de beursvloer van Capital Cars & Classics.

Louwman Exclusive maakt onderdeel uit van de Louwman Group, een grootheid in de Nederlandse automotive sector met een geschiedenis waarvan de oorsprong meer dan 90 jaar terugaat. Het is echter waarschijnlijk het architectonische hoogstandje dat geheel lijkt op te gaan in de geluidswal langs de drukke snelweg A2 waar de meeste mensen deze dealer in exclusieve merken van kennen. De range aan automobiele lekkernijen is dan ook indrukwekkend met de merken Bentley, Lamborghini, Maserati, McLaren Morgan en Rolls Royce als terugkerend thema. Het aanbod varieert daarbij van nieuwe modellen tot en met iconische klassiekers.

_abf5414 beginfoto-julie

_abf2610

 

beginfoto-julie-7 julie-beginfotos-autos

De passie voor bijzondere auto’s zit diep in het DNA van het Louwman Exclusive team, een exclusieve auto kopen is bij hen dan ook geen transactie maar een ware beleving. Het is die beleving die uitstekend past bij het leukste en meest exclusieve autofeest van Nederland. You’re invited op 18 en 19 maart a.s. in Amsterdam!