Over CC&C en de mensen er achter

In de aanloop naar de tweede editie van Capital Cars & Classics op 18 en 19 maart a.s. is duidelijk merkbaar dat de voorbereidingen weer volop zijn begonnen. Echter hoe is het zo gekomen dat twee petrolheads deze beurs in relatief korte tijd op de kaart hebben gezet?

Rob Hoogvliet en Robert Haagsma waren beide vaste bezoekers van gevestigde beurzen voor klassiekers zoals Interclassics in Maastricht, Techno Classics in Essen en Retromobile in Parijs. Allemaal beurzen die een bezoek meer dan waard zijn, echter bleven ze zich afvragen waarom Amsterdam met haar internationale allure niet een dergelijk evenement had. Daarnaast zagen zij ruimte om een aantal zaken anders aan te pakken, zoals bijvoorbeeld bereikbaarheid, parkeren en de kwaliteit van catering. De sterke focus op kwalitatief hoogwaardig aanbod in een interessante variatie dat met name uit klassieke auto’s en een enkele supercar bestaat maakt deze beurs tot een ware beleving. De ruwe industriële locatie, een voormalige scheepsmotorenfabriek, in Amsterdam-Noord met veel natuurlijk daglicht laat de auto’s ongekend tot hun recht komen en is zeker “part of the magic”. De eerste editie was een groot succes voor bezoekers en standhouders, met een aantal nieuwe standhouders en een paar kleine verbeterpunten “gaat de tweede editie nog beter worden”, aldus de heren die zich hieronder voorstellen.

img_8986

Rob Hoogvliet

Ik organiseer rally’s door heel Europa met GT Rally en weet daarmee passie en werk te combineren. Ik geniet intens van het zoeken naar verrassende stops en die ene ontdeugende haarspeldbocht. Mijn kracht zit in het zeer nauwkeurig uitzetten van de routes en het kiezen van de juiste hotels zodat de deelnemers zich volledig kunnen concentreren op waar het uiteindelijk om draait; heerlijk sturen en genieten!

unknown

Robert Haagsma

Naast een vastgoed en marketing achtergrond is het vooral benzine dat door mijn aderen vloeit. Mijn passie ligt bij klassieke auto’s en youngtimers, het is vooral de schoonheid en rijbeleving van auto’s waar mijn interesse ligt. Mijn hart gaat sneller kloppen van een klassieke Porsche, ronkende motoren en boeiende gesprekken met andere autoliefhebbers. Dit alles zie je terug op mijn website thecoolcars.nl en maakt het organiseren van CC&C tot een waar genoegen.

unknown

Hopelijk tot 18 en 19 maart a.s. in Amsterdam!