Nieuwkomer op CC&C; Altena Classic & Rally Service

Altena Classic & Rally Service voegt zich bij de 3e editie voor het eerst bij Capital Cars & Classics en is daarmee een welkome aanvulling op het aansprekende aanbod van klassiekers op de beursvloer. Het bedrijf, dat in 1994 startte, heeft zich opgebouwd tot een begrip in de markt als het gaat om het verkopen, onderhouden en restaureren van oldtimers.

Echter duidelijk zichtbaar is dat de nadruk ligt bij het prepareren van deze auto’s voor lange afstand rally’s. Dat de Jan Altena zelf een fanatiek rallyrijder is komt alleen maar van pas bij het opbouwen van de auto’s die het nodige te verduren krijgen. Denk hier aan; rolkooien, carterbescherming, speciale benzinetanks en het volledig op maat maken van een nieuw elektrisch systeem. Voor alles heeft men daarbij de gouden regel eerst zelf in de praktijk te testen. Dat Altena een vast onderdeel is van de Tulpenrally en Wintertrial mag dan ook geen verrassing zijn.

acs-verkoop-01

4 acs-verkoop-03_3

IMGP2834-kopie-1-1024x678

Kortom, we kijken uit naar de komst van Altena Classics & Rally Service op de beursvloer 10 en 11 maart aanstaande. Heb jij al tickets gekocht? Bestel ze alvast op deze website.