BMW Nederland brengt bijna 1.000pk naar CC&C

BMW Nederland pakt uit op het Carros Paviljoen met twee topmodellen, de BMW i8 Carbon Edition en de BMW M760Li V12 Excellence. Samen zijn deze twee Beierse bommen goed voor bijna 1.000pk.

BMW i8 Carbon Edition

Deze spannende hybride sportauto met een gezamenlijk vermogen van 374pk is exclusief ontwikkeld voor de Nederlandse markt als Carbon Edition. Slechts 12 stuks zijn er beschikbaar voor Nederlandse kopers en BMW Nederland heeft deze editie met smaak samengesteld met onder andere een bijzondere lakkleur in Carbonschwarz en Frozen Grey metallic accenten. Binnen vind je cognac-kleurig leder en sportief zwart stiksel in de stoelbekleding. De 20 inch lichtmetalen wielen onderschrijven het sportieve karakter.

BMW M760Li V12 Excellence

 

Dit is het absolute topmodel van de 7-serie en staat naast ongekende luxe ook voor spraakmakende prestaties, zeker gezien de proporties van deze supersedan. Het 6.6 liter V12 blok deelt deze BMW met de Rolls-Royce, mede door twee turbo’s levert de 7-serie met de //M maar liefst 610pk een 800Nm aan koppel. Wanneer je kiest voor het M Drivers Package kan je gas blijven geven tot de teller 305 echte kilometers per uur aangeeft! De sprint naar de 100 rondt deze luxe sedan af in 3,7 seconden.

Kom deze BMW’s zelf zien op 10 en 11 maart aanstaande in het Carros Paviljoen van CC&C en bestel alvast tickets op deze website.