Michael Goudsmit, opvallend onopvallend

We zijn erg blij de komst van Michael Goudsmit aan te kondigen. Ingewijden kennen deze aanbieder van klassiekers uit Het Gooi wel, op slechts enkele beurzen zal je hem vinden met in de regel bijzonder spraakmakend aanbod zoals bijvoorbeeld de knalrode Mercedes 300 SL hieronder, een type auto die je regelmatig bij Goudsmit zal vinden.

Niet ingewijden zullen echter een flinke uitdaging hebben om uit te vinden wat er nu precies wordt aangeboden bij Goudsmit aangezien er niet of nauwelijks gebruik wordt gemaakt van de online mogelijkheden en de website even oud is als de auto’s zelf, nou ja bijna dan. Afijn de online wereld is aan Goudsmit voorbij gegaan maar dat betekent niet dat connaisseurs hem niet weten te vinden gezien het hoogstaande aanbod en het feit dat hier regelmatig een parel van eigenaar wisselt. Overigens vind je op de website ook geen aanbod, dat terwijl er toch altijd weer bijzondere vondsten te koop staan zoals deze Porsche 356 Speedster.

 

 

Kortom, Goudsmit is een ware verrassing voor degenen die voor het eerst met hem in contact komen, zeker is wel dat de auto’s die Michael Goudsmit meeneemt naar Amsterdam op het publiek diepe indruk zullen maken. En voor de kopers onder ons, loop eerst eens naar deze stand wanneer je de beursvloer bezoekt op 10 en 11 maart want de kans is erg groot dat je een auto onder ogen krijgt die nog nergens anders is aangeboden. En zeg nou eerlijk, is dat eigenlijk niet erg charismatisch?

Bestel alvast tickets op deze website voor 10 en 11 maart aanstaande.