Perfectie uit het land van de rijzende zon, Lexus LC 500h

Sinds de AutoRAI niet meer is zie je de nieuwste topmodellen van de importeurs bij Capital Cars & Classics, om precies te zijn in het Carros Paviljoen. Zo tref je ook deze Lexus LC 500h aan in een spectaculaire Structural Blue Edition.

Het is wellicht niet een voor de hand liggende keuze in dit segment, echter wanneer je eenmaal kennis hebt gemaakt met de absurde drang naar perfectie van dit merk ben je verkocht. Het is dan ook niet voor niets dat Lexusrijders nogal merktrouw zijn. De kans is dan ook groot dat je na een rit in deze hybride sportcoupe “om” bent.

Onder de kap ligt een 3.5 liter V6 die samen met een elektromotor voor 359 potente pk’s zorgt, goed voor een sprint naar de 100 in minder dan 5 seconden. De topsnelheid ligt op 250 km/u. De versnellingsbak vertoond gelijkenissen met een CVT, echter heb je de sportieve vrijheid om het heft in eigen handen te nemen middels de flippers aan het stuur. Om de sportiviteit van deze Lexus te onderschrijven; de aandrijving zit 100% op de achterwielen. Sta even stil bij deze auto op 10 en 11 maart aanstaande en werp ook zeker een blik op het perfect afgewerkte interieur.

Alvast meer zien? Check deze video…

[responsive_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=HPzhcYzD6EI”]

Bestel alvast tickets voor 10 en 11 maart aanstaande op deze website.