Nieuwkomer op CC&C: House of Cars Haarlem

Op 10 en 11 maart aanstaande zal een nieuwkomer acte de presence geven op Capital Cars & Classics, House Of Cars Haarlem. Ondernemer Chis Comes heeft zich kort geleden gevestigd in een oud industrieel pand in Haarlem waar je op automobiel gebied een interessante mix aantreft van klassiekers en exclusieve moderne auto’s.

Schermafbeelding 2017-12-15 om 13.41.04

Het ondernemen met passie voor auto’s zit er al lang in bij Comes zoals hij zelf verteld.

“Van kleins af aan is de passie voor auto’s mij door mijn vader met de paplepel ingegoten. Van het samen restaureren van een pre-war Austin, het verhandelen van mijn eerste Mini’s en Alfa’s op de middelbare school tot nu. Heel mijn leven staat in het teken van auto’s. Na mijn middelbare school heb ik het vak geleerd op de bekende autoschool in Driebergen. Waarbij ik na mijn opleiding steevast het grapje maakte; ik had het geld beter kunnen gebruiken om het vak in de ‘’handel’’ te leren. Dit tot grote woede van mijn moeder. Uiteraard startte ik mijn carrière bij Das Beste oder nichts. (©Mercedes) waarna ik mij al snel in de vrije sector ging bewegen”. Hij nodigt elke petrolhead een keer te komen kijken in Haarlem waar volgens eigen zeggen de passie en liefde voor auto’s duidelijk voelbaar zijn, en na meerdere bezoeken kunnen we dat niet ontkennen!

porsche-928-5-0-32-v-s3-coupe-fabrieks-nieuw-rood-3de-type-s3 Schermafbeelding 2017-12-15 om 13.45.37

Wat we precies van hen mogen verwachten op de beursvloer? Dat blijft nog even spannend aangezien de voorraad tot in maart nog kan wisselen, echter ga ervan uit dat we de klassiekers uit hun voorraad in Amsterdam terug kunnen zien en House Of Cars ook nog een spectaculaire Porsche meeneemt die momenteel in Duitsland wordt opgebouwd. Over dat laatste binnenkort meer!