Pinth Vintage Luggage; een aanwinst voor elk stijlvol interieur

Meer dan 10 jaar geleden opende de sympathieke Luuk Pynaker zijn vintage kofferwinkel in Haarlem, Pinth. Deze stap was niet verwonderlijk aangezien hij naar eigen zeggen werd geboren in een koffer en veel van de wereld gezien heeft. Zijn motto; het is niet de bestemming maar de reis zelf waar het leven om draait. Vandaag de dag houdt hij zich dagelijks met veel passie bezig met het vinden, restaureren en verkopen van vintage koffers.

Wist jij bijvoorbeeld dat het investeren in vintage koffers een buitengewoon interessante investering is? De 19e-eeuwse kwaliteitskoffers van de grote Franse merken zoals Louis Vuitton, Hermes, Goyard en Moynat hebben een flinke prijsstijging laten zien de afgelopen 30 jaar. Als gaat om Louis Vuitton is er zelfs sprake van een 1000% waardestijging in de afgelopen 20 jaar. Bovendien is het een spectaculaire aanwinst voor elk interieur.

IMG_7477
(foto: Pinth op Capital Cars & Classics 2017)

Loop op 10 en 11 maart aanstaande zeker even de stand op van Pinth en laat je betoveren door de schoonheid van deze vintage koffers en aanverwanten.