PRIMEUR: Aston Martin DBS Superleggera op beursvloer bij CC&C!

Op 16 en 17 maart aanstaande zal onze mediapartner Octane Magazine een bijzonder spectaculaire Aston Martin meebrengen op de beursvloer; de hagelnieuwe en bloedmooie DBS Supperleggera!

Deze Britse Beauty is de opvolger van de Aston Martin Vanquish en deelt onderhuids de nodige componenten met de DB11, echter uiterlijk is de Superleggera volledig andere koek. De carrosserie is wild en elegant tegelijk, een echte gentlemen driver met agressieve uitspattingen. Hij weet echter zijn looks ook waar te maken met klinkende prestaties. Zo tref je een 725pk sterke 5.2 liter V12 onder de lange motorkap aan met twee turbo’s, goed voor 900Nm koppel en een sprint van 3,5 seconden naar de 100. De DBS doet zijn Italiaanse naamgeving eer aan met een relatief bescheiden gewicht van 1.668kg. Wie het gaspedaal blijft vloeren zal in staat zijn om 340 km/u te bereiken!

Al dat geweld wordt in toom gehouden door slimme aerodynamica waardoor de Superleggera meer downforce heeft dan welke andere in serie geproduceerde Aston Martin dan ook. Daarnaast tref je zaken aan als een sperdifferentieel, 360 graden camera en zelfs park assist.

Je treft de Aston Martin DSB Superleggera op 16 en 17 maart aan op de stand van Octane Magazine waar je uitgebreid kan kennis maken met deze Britse beauty. Bestel alvast tickets en ontvang tot 1 januari 5 Euro korting per persoon.