De Grand Night, een onvergetelijke avond voor petrolheads

Op vrijdagavond 15 maart 2019 biedt Capital Cars & Classics de kans voor een selectief gezelschap voorafgaand aan de beursdagen als eerste het exclusieve aanbod te aanschouwen. Deze avond is er een om nooit meer te vergeten! Nadat alle oldtimers en hun moderne equivalenten perfect staan opgesteld wordt het weekend feestelijk met gelijkgestemden met het autohart op de juiste plaats ingeluid tijdens een ongedwongen borrel in de perfecte industriële ambiance van de Kromhouthal.

Aansluitend worden de gasten in een smaakvol decor tussen de klassieke auto’s getrakteerd op de culinaire gerechten van Famous Flavours in vier gangen. Op een speciale locatie als de Kromhouthal is deze cateraar van absolute topklasse in staat om te verrassen en mogen de kookkunsten geschaard worden onder de top van de Nederlandse gastronomie. Het gedreven team maakt deze avond tot een totaalbeleving waarbij mooie wijnen en live muziek uiteraard niet mogen ontbreken. Er zijn slechts 150 couverts beschikbaar, reserveer dus snel via info@cc-c.nl.

De prijs voor deze onvergetelijke avond is 250 Euro inclusief BTW.

Wil jij liever een brunch, lunch, borrel of diner reserveren op het spectaculaire balkon tijdens de beursdagen op 16 en 17 maart? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.