Via Marco, een ware aanwinst op de beursvloer

Via Marco, een beter gekozen naam is niet denkbaar voor deze firma uit Soest. Want dit bedrijf opereert enigszins in de luwte en klanten komen hier in de regel “via via” terecht, daarnaast is er een flinke focus op Italiaanse raspaardjes (Marco is een Italiaanse naam nietwaar?). Echter weet men steeds meer de weg naar de digital snelweg te vinden en kunnen wij dus ook meegenieten van al het moois men in de collectie heeft.

Goed verborgen op een ogenschijnlijk saai industrieterrein in Soest vind je de showroom, toen wij hier een tijdje geleden op de komst van Marco stonden te wachten wisten we niet wat ons te wachten stond. Ja, als je door de ramen kijkt zie je best een aantal leuke klassiekers staan die voor menigeen nog prima betaalbaar zijn ook. Eenmaal binnen blijkt het gebouw en stuk groter te zijn en tref je een collectie klassiekers aan waar je stijl van achterover slaat!

Zo troffen wij veel exotische Italianen aan zoals een Ferrari 212 Inter Pininfarina, Ferrari 365 GT/4 BB en een Ferrari 250 GT Boano Pininfarina. Maar ook unieke Porsches tref je hier aan waarbij kwaliteit de gemene deler is.

Via Marco heeft een zeer trouwe klantenkring die de weg naar Soest uitstekend weet te vinden en opereert tot nu toe onder de radar. Dat is eigenlijk ook wel charismatisch, de wetenschap dat je hier auto’s aantreft die de weg naar de wereldwijde web nog niet hebben gevonden. Echter daar lijkt wel enigszins verandering in te komen gezien het feit dat de website langzaamaan steeds meer gevuld gaat worden.

Via Marco zal met het aanbod op de beursvloer op 16 en 17 maart aanstaande de tongen losmaken bij de kijkers en de portemonnee laten rammelen bij de kopers. Want wie wil er nou niet zo’n Duitse of Italiaanse exoot die (bijna) nog niemand gezien heeft?