Video: Amsterdam Rally 2017, een terugblik

Vorig jaar werd de Amsterdamse binnenstad opgesierd door een fraaie reeks van klassiekers en moderne supercars. Met de CC&C Amsterdam Rally kon het de echte petrolheads niet ontgaan, er staat iets bijzonders te gebeuren in het weekend voor autoliefhebbers in de hoofdstad.

Op vrijdag 9 maart 2018 zal Capital Cars & Classics wederom officieel van start gaan met spektakel in de binnenstad, de CC&C Amsterdam Rally! Kijk hier voor een terugblik naar vorig jaar…

[responsive_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=5NEnJWVYYOQ”]

Vanuit een spraakmakende startplek in de binnenstad van Amsterdam draait het vooral om navigeren en lekker sturen over de Noord-Hollandse binnenwegen. Voor publiek en rijders zal dit een waar spektakel zijn gezien het deelnemersveld bestaat uit tot de verbeelding sprekende klassiekers en moderne supercars. Voor de start en tijdens de lunch is het onder de deelnemers vooral petroltalk wat de klok slaat.

Het deelnemersveld komt einde middag aan bij de Kromhouthal waar men op dat moment de laatste hand legt aan de presentatie van het aanbod op de beursvloer. Voor degenen die daar voor kiezen kunnen tijdens een luxe diner van Ron Blaauw heerlijk napraten over een enerverende rally.

Meer informatie vind je binnenkort op deze website. Wil je meerijden? Neem dan contact met ons op. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.