De Croon Classics, interessante mix van klassiekers

De Croon Classics kent een geschiedenis die teruggaat naar 1978, toen bouwde Jan de Croon sr een garage aan de Enkweg in Posterink. Inmiddels is de 3e generatie actief in het bedrijf, runt men een aantal tankstations, is er een online oliehandel (oliehandel.nl) en heeft men zich met De Croon Classics  gespecialiseerd in de in- en verkoop van klassieke auto’s.

Voor wie dacht alleen maar miljoenen kostende collector cars aan te treffen op de beursvloer heeft het mis. We streven ernaar de crème de la crème op autogebied bij elkaar te brengen in de Kromhouthal in Amsterdam op 16 en 17 maart aanstaande. Met de (terug)komst van De Croon Classics naar Capital Cars & Classics zullen ook mensen met een minder gevulde portemonnee in staat zijn hun gedroomde klassieker te kopen, zonder daarbij in te moeten leveren op kwaliteit.

Want dat laatste zit bij de altijd gezellige heren van De Croon wel snor. Wat men precies meeneemt naar Amsterdam blijft altijd een verrassing tot op het laatste moment, echter een zekerheidje is dat er altijd een auto bij zit met een bijzonder verhaal, zo heeft men bijvoorbeeld de persoonlijke Porsche 356 van Ben Pon in de collectie.

Save the date op 16 en 17 maart aanstaande en bestel alvast tickets op deze website met voorverkoop korting!