Prins Classics keert terug naar CC&C op 16 en 17 maart

“Hier wordt het kaf van het koren gescheiden wanneer we het over autoliefhebbers hebben. Hier spelen de verhalen een grote rol, evenals persoonlijke ervaringen en herinneringen. Hier worden auto’s uit hartstocht aangeschaft en met liefde verzorgd. Hier is respect voor historie, vormgeving en techniek een vereiste”, aldus Prins Classics!

Onder het label Prins Classics vind je in Nunspeet een schitterende collectie klassiekers waarbij er vaak een Italiaanse merkembleem aanwezig is. Maar door de jaren heen zie je dat er steeds meer liefde voor Duitse en Engelse klassiekers ontstaat, maar we troffen ook een heel bijzondere brit aan, een Jaguar XJ-S Shooting Brake van Eventer.

Het team van Wim Prins is niet alleen gepassioneerd maar levert ook vakwerk in alle opzichten, zo is er een eigen werkplaats waar men de techniek kan revitaliseren en is er jarenlange ervaring aanwezig op het gebied van lakwerk en carrosserie.

Bij de vorige edities van Capital Cars & Classics was Prins Classics één van de grotere standhouders op Capital Cars & Classics en we zijn blij dat men Amsterdam weer aandoet op 16 en 17 maart aanstaande! Spektakel gegarandeerd.

Bestel alvast tickets met voorverkoop korting en bespaar ruim 2,50 Euro en wachttijd bij de kassa: KLIK HIER