Save the date voor de 4e editie van Capital Cars & Classics

Capital Cars & Classics staat op de kaart en mag dan ook niet ontbreken in de agenda van de echte petrolheads. Het evenement dat door velen liefkozend als “het autofeest van het jaar” wordt omschreven zal op zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 haar deuren weer openen. Dan zal alweer de 4e editie van deze succesvolle klassiekerbeurs terugkeren in de Amsterdamse Kromhouthal.

Kijk HIER voor een video impressie van de 3e editie in maart 2018.

Capital Cars & Classics is relatief kleinschalig maar hoogwaardig in alle opzichten. Standhouders waarderen de unieke locatie en het perfecte licht van de Kromhouthal aangevuld met professioneel kunstlicht waardoor auto’s ultiem tot hun recht komen. Bovendien maakt men hier echt contact met bestaande en nieuwe klanten in een snel veranderde online wereld. Ook zorgt de organisatie voor een plug-and-play standruimte waardoor deelname weinig tijd kost.

Voor bezoekers heeft Capital Cars & Classics een geheel nieuwe definitie gegeven aan het begrip klassiekerbeurs. Hier word je met een luxe limousine van parkeerplaats naar de ingang gereden, kan je met een bijzondere auto voor de deur parkeren, word je visueel geprikkeld door de combinatie van de mooiste auto’s en de voormalige scheepsmotorenfabriek en word je als fijnproever blij van de catering. Hier neem je echt de tijd om te genieten van al het moois wat dit weekend te bieden heeft….

De Amsterdam Rally

Op vrijdag 15 maart zal de Amsterdam Rally weer plaatsvinden met een spectaculaire mix van klassiekers, youngtimers en moderne supercars. De deelnemers zullen starten op een markante plek in de binnenstad van onze hoofdstad en uiteindelijk genieten van de stuurmanswegen die het buitengebied te bieden heeft. Een fijne lunch zal uiteraard niet ontbreken.

Het eindpunt is de Kromhouthal waar einde middag de standhouders net de poetsdoeken hebben opgeruimd en hun mooiste aanbod hebben opgesteld in deze indrukwekkende industriële locatie. Deelname kost slechts € 349,00 en het aantal equipes is beperkt. De rallyrijders kunnen optioneel voor een aangepaste prijs aanschuiven bij een onvergetelijk diner tussen de auto’s tijdens The Grand Night. Geef je alvast op via info@cc-c.nl.

The Grand Night

Op vrijdagavond 15 maart zal The Grand Night weer garant staan voor fraai gedekte tafels tussen de auto’s, smaakvolle recepten, de fijnste wijnen, live muziek en goede gesprekken met echte autoliefhebbers. Momenteel wordt druk gewerkt aan het programma voor deze avond, volg onze Facebookpagina en blijf op de hoogte.

Speciale arrangementen

Steeds meer bedrijven willen hun relaties een bijzondere ervaring bieden op Capital Cars & Classics, de organisatie biedt daarvoor arrangementen aan zoals een brunch, lunch, borrel of diner tijdens de beursdagen op het balkon. Vanaf die plek heb je het beste uitzicht over de auto’s en het IJ aan de andere kant.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Informeer dan vrijblijvend via info@cc-c.nl.