The Houtkamp Collection voegt zich bij CC&C

Langs de Amstel, onder de rook van Amsterdam waar je nog bijna de Arena en Ziggo Dome waar kunt nemen ligt Ouderkerk aan de Amstel. Het is een landelijke omgeving waar de familie Houtkamp een bedrijf van formaat heeft neergezet. Niet alleen qua internationale bekendheid maar ook vanwege de imposante verkoopcollectie waar kwaliteit vanzelfsprekend is.

Het was John Houtkamp die in 1977 in de gelukkige omstandigheid verkeerde door van zijn liefde voor auto’s zijn werk te maken. Sinds het laatste decennium heeft men zich volledig toegelegd op klassieke auto’s waarmee het familiebedrijf een ijzersterke reputatie heeft opgebouwd, zowel in Nederland als ver daarbuiten. In 2004 voegde zoon Rutger zich bij het bedrijf na het afronden van zijn master, dat kon ook bijna niet anders omdat hij al vroeg besmet werd met de sterke passie voor klassieke auto’s.

 

Eenmaal aangekomen in de showroom van The Houtkamp Collection is het de schoonheid van de klassieke auto’s die je versteld doet staan, de showroom met zijn donkere vloer en wanden is met smaak gekozen en laat de collectie ultiem tot zijn recht komen.

Eerlijk is eerlijk, we wilden heel graag dat Houtkamp zich bij Capital Cars & Classics zou voegen. Niet alleen omdat het bijna een thuiswedstrijd voor de familie is, maar vooral omdat het een hele mooie aanvulling is op de reeds imposante reeks van standhouders. Wat we precies van hen mogen verwachten op de beursvloer zullen we op een later moment onthullen, echter gezien het feit dat een groot deel van de collectie bestaat uit Britse iconen en gentlemen’s drivers verwachten we iets in die trant zeker terug te zien in Amsterdam.

 

The Houtkamp Collection, welkom bij de 4e editie van Capital Cars & Classics op 16 en 17 maart 2019!